خطای 403 ینی چه ؟! 403 Forbidden چطور برطرف کنیم?

0
دیدگاه

خطای 403 ینی چه ؟! 403 Forbidden چطور برطرف کنیم?

خطای 403 Forbidden به این معنی است که شما مجوز لازم برای دسترسی به منبع درخواستی را ندارید. این یک کد وضعیت HTTP است که زمانی ایجاد می‌شود که وب سرور درخواست را بفهمد اما نتواند به آن دسترسی بیشتری بدهد.

خطای 403

خطای 403 چیست؟

خطای 403 Forbidden به این معنی است که شما مجوز لازم برای دسترسی به منبع درخواستی را ندارید. این یک کد وضعیت HTTP است که زمانی ایجاد می‌شود که وب سرور درخواست را بفهمد اما نتواند به آن دسترسی بیشتری بدهد. هنگامی که در مورد ماهیت خطای 403 سؤال می شود، به سادگی نشان می دهد که شما از دسترسی به این صفحه خاص منع شده اید.

بیشتر بدانید:معرفی انواع HTTP Status code در وب سایت ها

خطای ۴۰۳ چگونه نمایش داده می شود؟

خطای 403 محدود به یک پلتفرم خاص نیست و احتمال رخ دادن آن در تمام سیستم عامل های اندروید، ویندوز و IOS وجود دارد. اما شیوه نمایش این ارور بسیار متفاوت است و هر سایت یا پلتفرمی، این خطا را به شیوه‌ای متفاوت به کاربر اعلام می‌کند. فرمت‌های زیر شیوه‌هایی برای نمایش این کد خطا هستند.

  • HTTP 403
  • Forbidden
  • Forbidden 403
  • ۴۰۳ Forbidden Request Forbidden By Administrative Rules
  • Access Denied You Don’t Have Permission To Access
  • Error 403
  • Error 403- Forbidden
  • HTTP Error 403- Forbidden
  • HTTP Error 403.14- Forbidden
خطای 403

علت Error 403؟

بعضی از دلایل خطای 403 Forbidden در HTTP به دلیل برخی اشتباهات دسترسی در سمت کلاینت هستند که به معنای آن است که معمولاً می توانید خودتان مشکل را حل کنید.

یکی از عوامل شایع ایجاد این خطاها، تنظیمات مجوز فایل یا پوشه ها است که کنترل کننده کسانی هستند که می توانند فایل یا پوشه را بخوانند، بنویسند و اجرا کنند.

در این مورد دو احتمال وجود دارد: یا صاحب وب سایت تنظیمات را به گونه ای ویرایش کرده است که شما نمی توانید به منابع دسترسی داشته باشید، یا او مجوزهای صحیح را تنظیم نکرده است.

علت دوم رایج، تنظیمات نادرست یا فاسد در فایل .htaccess است. این ممکن است پس از اعمال تغییرات در فایل رخ دهد. خوشبختانه، با ایجاد یک فایل پیکربندی سرور جدید، مشکل به راحتی قابل حل است.

علاوه بر دو علت رایج ذکر شده، دلایل دیگری نیز برای این خطا وجود دارد:

صفحه اصلی وبسایت گم شده است

نام صفحه اصلی وبسایت index.html یا index.php نامگذاری نشده است.

افزونه نادرست وردپرس:

اگر یک افزونه وردپرس به درستی پیکربندی نشده یا با یک افزونه دیگر سازگار نباشد، ممکن است خطاهای 403 را ایجاد کند.

آدرس IP اشتباه

نام دامنه به یک آدرس IP قدیمی یا اشتباه اشاره می کند که در حال حاضر یک وب سایت را میزبانی می کند که امکان دسترسی شما به آن را مسدود می کند.

بدافزار مالور

آلودگی به بدافزار مالور ممکن است باعث خرابی مداوم فایل .htaccess شود. برای بازگرداندن فایل، باید این بدافزار را حذف کنید. لینک صفحه جدید – ممکن است مالک وبسایت لینک صفحه را به‌روز رسانی کرده باشد و اکنون با نسخه کش شده متفاوت است.

Error 403

رفع ارور 403 Forbidden

صفحه را رفرش کنید

رفرش کردن صفحه وب همیشه ارزش امتحان کردن را دارد و گاهی اوقات با این کار صفحه مورد نظر باز میشود. پس قدم اول این است که صفحه مورد نظر را دوباره بارگذاری کنید. این کار را میتوانید با فشردن کلیدهای ترکیبی Ctrl+R انجام دهید.

کوکی ها و کش مرورگر خود را پاک کنید

امکان دارد خطایی که در یک صفحه خاص دریافت میکنید از قبل بر روی مرورگر شما ذخیره شده باشد. و حتی با این که صفحه در واقع قابل دسترسی میباشد، همچنان با خطای ۴۰۳ برخورد کنید. برای حل این مشکل می بایست با کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+Del وارد تنظیمات کش مرورگر شوید و آن را پاک کنید. همچنین اگر با موبایل هستید، این امکان برای شما وجود دارد که کش مرورگر کروم اندروید خود را پاک نمایید.

بررسی کنید که آیا مجوز دسترسی به URL را دارید

برای دسترسی به محتوای بعضی از وب سایت ها باید در سایت لاگین نمایید. و اگر بدون اینکار وارد صفحه ای از سایت شوید، ممکن است با خطای ۴۰۳ مواجه شوید. برای بررسی این موضوع ابتدا در سایت مورد نظر لاگین کنید و سپس مجددا صفحه را رفرش نمایید.

بعدا دوباره تلاش کنید

شاید وب سایت مورد نظر در حال تعمیر و آپدیت شدن باشد. یا مشکلی برای آن به وجود آمده است که میتواند دلیل خطای ۴۰۳ شود. در این حالت مدتی صبر کنید و بعدا دوباره امتحان نمایید.

اتصال VPN را قطع کنید

برخی از وبسایت ها تنها با آی پی های داخل کشور در دسترس هستند. و اگر از VPNهای خارج از کشور استفاده نمایید، احتمال اینکه با خطای ۴۰۳ روبه رو شوید وجود دارد. اتصال وی پی ان را قطع نمایید و مجددا وارد سایت مورد نظر شوید.

 CDN را به صورت موقت، غیرفعال کنید

اگر در هنگام دسترسی به منابعی مانند تصاویر، جاوا اسکریپت یا CSS با خطای 403 مواجه شده‌اید، مشکل ممکن است مربوط به CDN شما باشد.

در این صورت، ما پیشنهاد می‌دهیم CDN خود را به طور موقت غیرفعال کنید و سپس سایت خود را بررسی کنید تا مشکل حل شود.

Error 403

سخن آخر

خطای ۴۰۳ ممکن است عاملی برای عدم دسترسی شما به یک صفحه باشد و این ممکن است باعث ایجاد تنش و نارضایتی شود. اصلی‌ترین علت این اشکالات معمولاً به دلیل مجوزهای نادرست فایل است، اما چندین عامل دیگر نیز وجود دارد، مانند عدم وجود فایل ایندکس، افزونه‌های نامعتبر، یا حتی ویروس و بدافزار و… .

یافتن علت واقعی این اشکالات ۴۰۳ می‌تواند پیچیده باشد. با این حال، با پیروی از روش‌های ذکر شده در این مقاله، مطمئنیم که می‌توانید وب‌سایت خود را دوباره به کار اندازید.

شرکت برنامه نویسی فیبی لند ارائه دهنده خدمات طراحی سایت و اپلیکیشن

راهنمای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وبسایت دیجیتال مارکتینگ فیبی لند