دسته بندی نشده

یادگرفتن وردپرس را از کجا شروع کنم ؟

یادگرفتن وردپرس

بسیاری از افراد در حال حاضر با این سوال دست و پنجه نرم می کنند که یادگرفتن وردپرس را از کجا شروع کنند و کدام دوره ها را به چه ترتیبی بگذرانند. این می تواند یک کار دلهره آور باشد، اما نترسید! این مقاله کوتاه و در عین حال آموزنده با در نظر گرفتن سطح مهارت شما پاسخ کامل و دقیقی را در اختیار شما قرار می دهد.

برای یادگرفتن وردپرس مهم است که چند سوال از خود بپرسید و پاسخ ها را در درون خود بیابید. می خواهید با وردپرس به چه چیزی برسید؟ آیا کاملا مبتدی هستید یا قبلاً تجربه ای دارید؟ هنگامی که درک بهتری از اهداف و سطح مهارت خود پیدا کردید، می توانید به دنبال دوره های مناسب باشید.

اگر کاملا مبتدی هستید، بهتر است با دوره های پایه ای شروع کنید که اصول وردپرس را پوشش می دهد، مانند راه اندازی یک وب سایت، استفاده از تم ها و افزونه ها و ایجاد محتوا. همانطور که با این پلت فرم راحت تر می شوید، می توانید به دوره های پیشرفته تری بروید که موضوعاتی مانند بهینه سازی وب سایت، تجارت الکترونیک و طراحی پیشرفته وب را پوشش می دهد.

در نهایت، راه یادگرفتن وردپرس این است که دوره های مناسبی را پیدا کنید که با سطح مهارت و اهداف شما مطابقت داشته باشد. با کمی تحقیق و تمایل به یادگیری، در کمترین زمان به یک حرفه ای وردپرس تبدیل خواهید شد! در این مقاله ما چند منبع برای یادگرفتن وردپرس معرفی کرده ایم

چرا یادگرفتن وردپرس مهم است؟

اگر به دنبال ایجاد یک وب سایت بدون تجربه قبلی هستید، وردپرس یک گزینه عالی است. در واقع، این یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا است که بیش از 40 درصد از تمام وب سایت های جهان از آن استفاده می کنند. این خیلی چشمگیر است، درست است؟

اما چه چیزی وردپرس را فوق العاده می کند؟ خوب، برای شروع، برای استفاده از آن به هیچ مهارت کدنویسی نیاز ندارید. این بدان معناست که می توانید یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید و بدون نیاز به پرداخت هزینه برای خدمات طراحی گران قیمت، شروع به کسب درآمد کنید. و اگر در مورد نداشتن گزینه های کافی برای متمایز کردن سایت خود نگران هستید، نگران نباشید. وردپرس هزاران قالب و افزونه ارائه می دهد که می توانید از آنها برای سفارشی سازی سایت و افزودن ویژگی های جدید استفاده کنید.

چه بخواهید یک وبلاگ، یک فروشگاه تجارت الکترونیک یا یک وب سایت نمونه کارها ایجاد کنید، وردپرس شما را تحت پوشش قرار داده است. امکانات بی پایان هستند. و با توجه به اینکه افراد زیادی از آن برای کسب درآمد و ایجاد حضور آنلاین خود استفاده می کنند، یادگیری وردپرس می تواند دنیایی از فرصت ها را برای شما نیز باز کند.

بیشتر بدانید:همه چیز راجب طراحی سایت با وردپرس

وردپرس را از کجا شروع کنیم؟

اگر به دنبال تبدیل شدن به یک وب مستر هستید، یادگیری وردپرس ضروری است. خوشبختانه، دوره های آموزشی زیادی وجود دارد و حتی می توانید اطلاعات مفیدی را در سایت wordpress.org پیدا کنید.

برای شروع، باید با نصب و اجرای وردپرس بر روی سیستم خود آشنا شوید. از آنجا می توانید شروع به کاوش در بخش های مختلف وردپرس و کار با مضامین و افزونه های آن کنید. توصیه می‌کنم برای بهبود مهارت‌های خود، تم‌های رایگان و غیررایگان را امتحان کنید.

مهمترین چیز این است که چند بار نصب وردپرس را تمرین کنید و با محیط آن راحت شوید. هنگامی که احساس اطمینان کردید، می توانید شروع به طراحی سایت خود کنید. فراموش نکنید که نام دامنه ای را انتخاب کنید که مناسب برند یا کسب و کار شما باشد.

یکی از بهترین چیزها در مورد یادگرفتن وردپرس این است که شما نیازی به دانستن نحوه نوشتن کد ندارید. فقط یادگیری نحوه کار با سیستم کافی است تا شما را راه اندازی کند. بنابراین نترسید – با کمی تمرین، در راه تبدیل شدن به یک استاد وردپرس خواهید بود.

یادگرفتن وردپرس

منابع یادگرفتن وردپرس

وب‌سایت رسمی وردپرس

اولین منبع برای یادگرفتن وردپرس وبسایت رسمی وردپرس است .قسمت «کدایکس» (CodeX) وب‌سایت رسمی وردپرس (WordPress.org)، به عنوان «کتابچه راهنمای آنلاین وردپرس و یک مخزن زنده برای اطلاعات و مستندات آن» شناخته می‌شود.. کدایکس جایی است که شما می‌توانید بوسیله آن مستقیما از سایت رسمی وردپرس اطلاعات بگیرید.

این منبع ابتدا نحوه شروع کار را توضیح می‌دهد و سپس شما را به قسمت سوالات متداول و برده و پس از آن به قسمت اطلاعاتی درباره تم‌ها و پلاگین‌ها هدایت می‌کند.

این سایت همچنین یک انجمن پشتیبانی نیز ارائه می‌دهد که شما بوسیله آن همواره می‌توانید سوالاتتان در مورد مسائل تخصصی وردپرس ارسال کنید و از انجمن پاسخ بگیرید.

وب‌سایت ستاپ

یکی از سایت های خوب برای یادگرفتن وردپرس وبسایت ستاپ است در سایت «وب‌سایت ستاپ» (WebSiteSetup.org) تعداد زیادی راهنمای ساده و سرراست در مورد وردپرس ، جوملا و دروپال به‌علاوه راهنمای مقایسه آنها برای کمک به شما در شناخت تفاوت میان این سیستم‌های مدیریت محتوا وجود دارد. راهنمای وردپرس این سایت شمارا به همه مراحلی که برای راه‌اندازی و شروع وب‌سایت نیز دارید هدایت می‌کند. از جستجوی اطلاعات شروع می‌شود و با بازدید از مقالات مفیدی ادامه می‌یابد.

تعدادی مقاله و منبع که همه چیزهایی که شما به عنوان یک مبتدی در زمینه پلتفرم‌ها به آن نیاز دارید را به شما می‌دهد. این سایت برای افراد تازه‌کار بسیار عالی است؛ البته که برای حرفه‌ای ها هم مناسب است، و البته همه آموزش‌های آن کاملا رایگان است! به علاوه این‌ها این سایت برای پاسخگویی به سوالات شما از طریق ایمیل یا «فیس‌بوک» یک سامانه پشتیبانی نیز دارد.

وردپرس

یوتیوب (رایگان)

خوشبختانه مدتی است که یوتیوب فارسی جان تازه‌ای گرفته و مطمئنا اگر در سطح آن کلمه یادگرفتن وردپرس یا آموزش وردپرس یا آموزش طراحی سایت با وردپرس را جستجو کنید، به کانال‌های خوبی می‌رسید.

البته دقت کنید، پیشنهاد نمی‌کنم به سراغ کانال‌هایی بروید که صرفاً یک ویدیو یک یا دو ساعته در آن بارگذاری شده! بلکه پیشنهادم کانال‌هایی هستند که در ویدیو‌های کوتاه و بخش‌بندی شده، به‌شکل قسمت به قسمت تمامی فرآیند را به شما آموزش می‌دهند. مثلاً یک ویدیو برای آموزش نصب وردپرس روی هاست، یک ویدیو برای نصب قالب وردپرس، یک ویدیو برای آشنایی با صفحه‌ساز و… .

بیشتر بدانید:طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی – شروع یک موفقیت جدید

هاستینگ فکتس

یکی دیگر از وبسایت ها برای یادگرفتن وردپرس هاستینگ فکتس است. وب‌سایت «هاستینگ فکتس» (HostingFacts.com)، بر قسمت «هاست» یا میزبانی وب‌سایت ساخته شده با وردپرس تمرکز دارد و تعداد بی‌شماری نقد و نظر از متخخصصین و کاربران‌ وردپرس را در خود دارد که مقایسه هاست‌ها و پیدا کردن بهترین آن‌ها را برای سایت شما ـ با توجه به اولویت های سایت ـ آسان می‌کند. «هاستینگ فکتس» نه تنها درمورد انتخاب میزبان سایتتان شما را راهنمایی می‌کند بلکه مقالات مفید دیگری مانند چگونگی ارتقا سرعت سایت و ایمن‌سازی آن را نیز در خود دارد.

دوره‌ها

ر سطح وب فارسی دوره‌های زیادی برای یادگرفتن وردپرسوجود دارد. حتی بسیاری از کسب و کار‌ها و شرکت‌ها دوره‌های رایگان را برگزار کرده‌اند. ممکن است اگر به سراغ دوره‌ها بروید فرآیند یادگیری کمی بهتر جلو برود. مخصوصا که بعضی از مدرسان واقعاً به کیفیت آموزش‌های‌شان توجه می‌کنند. در هر حال برای خرید یا انتخاب دوره به این چند نکته توجه کنید:

  • بهتر است تعداد ساعت دوره بیشتر از 10 ساعت باشد. دوره‌های کوتاه اصولاً کیفیت خوبی ندارد.
  • به سراغ دوره‌هایی بروید که در آن کار با صفحه‌ساز المنتور هم به شما آموزش داده می‌شود. اگر در صفحه دوره چیزی ننوشته‌اند، از مدیر سایت در موردش سؤال کنید.
  • در بعضی دوره‌ها، آموزش زبان‌های css و html هم به شما داده می‌شود. یادگیری این زبان‌ها خیلی الزامی نیست ولی اگر قرار است به شدت در وردپرس عمیق شده و در آینده به عنوان یک طراح سایت فعالیت کنید پس دنبال دوره‌ای باشید که این 2 زبان را هم به شما آموزش دهد.

پیشنهاد من این است به سراغ دوره‌هایی نروید که ادعا می‌کنند علاوه بر طراحی سایت، بازاریابی اینترنتی را از صفر تا صد به شما آموزش می‌دهند! چراکه هر گوشه از بازاریابی اینترنتی خودش یک دنیا حرف برای گفتن دارد و بهتر است برای یادگیری هرکدام‌شان (سئو، تبلیغات، گوگل ادز و… ) دوره‌های جداگانه بگذرانید.

ایده طراحی سایت

سخن اخر:

 یادگرفتن وردپرس به دلیل سادگی در استفاده راحت است و همچنین ارزان قیمت بودن وردپرس، امروزه بسیاری از کاربران قصد دارند با کمک این پلتفرم شروع به راه اندازی سایت نمایند. وردپرس علی رقم قابلیت های قدرتمندی که دارد، یک سیستم مدیریت محتوای بسیار ساده هم است که این امکان را برای شما فراهم می کند تا با حداقل مهارت ها، یک سایت کامل را برای خود راه اندازی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *