همه چیز درباره ارور 400 درخواست بد (Bad Request)

0
دیدگاه

همه چیز درباره ارور 400 درخواست بد (Bad Request)

خطای 400 Bad Request که جزو دسته کدهای 4xx محسوب می شود مربوط به درخواست های نامعتبر یا اشتباه کاربر است. در این مقاله، به طور خاص به خطای 400 Bad Request نگاهی دقیق خواهیم داشت.

ارور 400

ارور 400 Bad Request چیست؟

خطای 400 Bad Request به معنای “درخواست بد 400” است. همان‌طور که از نام آن پیداست این خطا توسط سرور به عنوان خطای کاربر تلقی می‌شود. در حقیقت ارور 400 Bad Request مربوط به درخواست ارسال شده مشتری، قبل از پردازش توسط سرور است. به طور کلی ارور 400 هنگامی اتفاق می‌افتد که درخواست ارسال شده از کاربر به سرور نادرست باشد. بنابراین سرور نیز پاسخ مناسبی برای آن ندارد و خطای 400 برای کاربر نمایش داده می‌شود.

دلایل نمایش خطای 400 چیست ؟

1.dns lookup cache

از مهم‌ترین دلایل نمایش خطای 400 چیست ؟ DNS Lookup Cache. خطای ۴۰۰  Bad Request می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که داده‌های DNS ذخیره شده به صورت لوکال با اطلاعات DNS ثبت شده هماهنگ نباشد. تمامی نام‌های دامنه،  نام مستعاری برای آدرس‌های IP هستند. برای درک بهتر،‌ می‌توانید آدرس IP را به عنوان شماره تلفن در حال تماس با سرور خاصی که می‌خواهید به آن متصل شوید، در نظر بگیرید. هنگامی که شما برای اولین بار از یک سایت بازدید می‌کنید، فرآیندی به نام name resolution انجام می‌شود و در آن زمان است که نام دامنه به آدرس IP خاص سرور تغییر می‌یابد.

برای سرعت بخشیدن به کارها، این جزئیات به صورت لوکال در سیستم شما و در حافظه پنهان DNS لوکال ذخیره می‌شوند؛ بنابراین فرآیند name resolution برای هر بازدید از یک سایت خاص انجام نمی‌شود. این شبیه به نحوه عملکرد کش مرورگر برای HTML، CSS، جاوا اسکریپت، رسانه و سایر فایل‌هاست.

درخواست بد

 2.خطای عمومی سرور

این خطا ممکن است گاهی اوقات به دلیل وجود مشکلاتی از سمت سرور نیز ایجاد شود. به طور خاص، یک کد وضعیت و ارور ۴۰۰ گوگل می‌تواند نشان دهنده یک مشکل کلی در سرور، یک نقص سرور یا سایر مشکلات موقت نامشخص باشد.

اگر این اتفاق هنگام تلاش برای اتصال به یک سایت شخص ثالث رخ می‌دهد، بهترین راه این است که مرورگر را بروز کرده و در فواصل زمانی منظم بررسی کنید که آیا مشکل توسط صاحبان سایت برطرف شده است یا خیر. یکی از کارهایی که می‌توانید برای تأیید این مشکل انجام دهید، بررسی مشکل از سمت سرور است. به عبارتی دیگر، تلاش کنید وبسایت را در مرورگرهای مختلف بارگیری کنید.

هنگامی که نمی توانید از طریق مرورگرها، کامپیوترها، سیستم‌عامل‌ها یا دیگر دستگاه‌ها به سایت متصل شوید، احتمالاً مشکل از سمت سرور است. در صورت تمایل، می‌توانید با مالک سایت تماس بگیرید و به او بگویید که از کدام سیستم‌عامل، مرورگر و نسخه‌هایی استفاده می‌کردید که با مشکل مواجه شدید.

3.بزرگ بون فایل‌ها

زمانی که می‌خواهید فایلی را در وب‌سایتی آپلود کنید که حجم بالایی برای انجام این کار دارد، ممکن است ارور 400 رخ دهد. این به شدت به محدودیت اندازه فایل سرور مربوط شده و بر اساس نحوه تنظیم آن متفاوت است.

 4.مشکل در حافظه پنهان و کوکی های مرورگر

یکی از دیگر عواملی که می‌تواند خطا 400 را موجب شود،‌ وجود فایل‌های خراب در حافظه پنهان مرورگر یا مشکلات مربوط به کوکی‌های مرورگر است. این مشکل به کرات برای مدیران سایت‌های وردپرسی رخ می‌دهد

bad request

چگونه خطای 400 Bad Request را رفع کنیم؟

بررسی آدرس

همانطور که گفته شد آدرس URL یکی از اصلی‌ترین دلایل خطای 400 Bad Request است. ممکن است در هنگام تایپ دستی کارکتری ناخواسته وارد شده باشد. بررسی کنید که نام دامنه و صفحه به درستی نوشته شده باشد. اگر URL دارای کارکترهای خاصی است، مطمئن شوید که درست نوشته شده باشد. درصورتی که آدرس صحیح بود و همچنان با خطا مواجه شدید، راه‌های دیگر را امتحان کنید.

پاک کردن کوکی‌ها و کش مرورگر

خطای 400 ممکن است به خاطر کوکی‌های خراب یا قدیمی ارسال شود. برای رفع مشکل کافیست کش‌ها و کوکی‌های مرورگر خود را پاک کنید. در صورتی که برای پاک کردن کوکی مرورگر به کمک احتیاج دارید در مقاله‌ی پاک کردن کش مرورگر، نحوه‌ی پاک کردن آن را برای تمام مرورگرها توضیح داده‌ایم.

پاک کردن کش DNS

بالاتر ذکر کردیم که یکی از دلایل ایجاد خطای 400 Bad Request زمانی است که داده‌های DNS خراب یا قدیمی می‌شوند. برای رفع مشکل کافی است کش DNS را پاک کنید.

حجم فایل

اگر در حال آپلود فایل در سایت هستید و با خطای 400 مواجه شدید، علت آن حجم بالای فایل است. برای حل این مشکل باید راهی پیدا کنید تا حجم فایل را کاهش دهید. البته به نوع فایلی بستگی دارد، اما منابع زیادی در اینترنت وجود دارد که می‌توانند فشرده‌سازی تصاویر، فیلم‌ها، فایل‌های صوتی و… را انجام دهد.

غیر فعال کردن افزونه‌ های مرورگر

افزونه‌هایی که روی مرورگر نصب می‌شوند ممکن است بر کوکی‌ها تأثیر بگذارند. گاهی اوقات مشکل از جانب این افزونه‌ها است. سعی کنید به طور موقت افزونه‌ها را غیر فعال کنید. سپس سایت را دوباره بارگیری کنید شاید مشکل حل شده باشد.

بیشتر بدانید:معرفی انواع HTTP Status code در وب سایت ها

نکات ارور Bad Request 400

ارور Bad Request 400 می‌تواند در بعضی از موارد به جای ارور 504 ظاهر شود. در اینجا وقتی پاسخ درخواست شما تایم‌اوت شود و پاسخ مناسبی دریافت نشود به جای نمایش ارور 504، به شما ارور Bad Request 400 نمایش داده خواهد شد. البته برای رفع این ارور کار خاصی از سمت کلاینت ساخته نیست و در صورتی که سایت زیر بار کاری سنگینی نباشد با رفرش کردن صفحه مشکل حل خواهد شد.

مورد بعدی که ارور Bad Request 400 باز می‌گرداند در حالی که درخواست شما صحیح است، عدم توجه به محدودیت آپلود فایل سنگین از طرف شما و یا کاربرانتان است. در بعضی موارد سایت‌ها ممکن است از کاربران فایل به عنوان ورودی دریافت کنند. در صورتی که مانعی برای محدود کردن حجم فایل وجود نداشته باشد و در تنظیمات اصلی سایت اندازه فایل آپلودی توسط کاربر محدود باشد، وقتی کاربری اقدام به آپلود کردن فایلی بزرگ کند، پکیج‌های درخواستی مردود تشخیص داده شده و ارور Bad Request 400 به کاربر نشان داده می‌شود.

در این وضعیت تنها از طریق اعمال محدودیت روی صفحه آپلود فایل و یا برداشتن محدودیت توسط مدیر سایت از طریق دست‌کاری تنظیمات اصلی سایت می‌توان این ارور را برطرف نمود.

در مواقعی هم ارور Bad Request 400 مربوط به این می‌شود که ارتباط بین سرورها به طول می‌‌انجامد و تاریخ اعتبار بسته‌های شما که در حال گذر از این بستر هستند تمام می‌شود. در این صورت پیام شما ناقص به سایت رسیده و ارور Bad Request 400 را دریافت می‌کنید. این کار با رفرش کردن اصلاح خواهد شد. اما اگر مشکل از طرف ISP و یا اینترانتی که در آن قرار گرفته‌اید باشد شما همچنان این ارور را دریافت خواهید کرد. بهترین روش برای رفع ارور Bad Request 400 ایجاد شده به علت تغییر اپراتور ارائه‌دهنده اینترنت است.

در بعضی موارد نیز ممکن است ارور Bad Request 400 از طریق خود سایت و به دلیل مشکلات کدنویسی ایجاد شود که در این صورت عمومی خود سایت‌ها اعلام خواهند کرد که مشکل چیست و چه زمانی برطرف خواهد شد. برای اینکه بدانید از این موارد مطلع شوید بهترین راه دنبال کردن ترندهای شبکه‌های اجتماعی رسمی مانند توییتر و فیسبوک و حتی بررسی پیج این سایت‌ها در این موارد می‌باشد.

فیبی لند ارائه دهنده خدمات طراحی سایت و اپلیکیشن

0 0 رای ها
امتیاز نوشته
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راهنمای مقاله

وبسایت دیجیتال مارکتینگ فیبی لند