10 تا از بزرگترین ضعف های طراحی سایت با وردپرس

0
دیدگاه

10 تا از بزرگترین ضعف های طراحی سایت با وردپرس

ضعف های طراحی سایت با وردپرس چیست؟وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا قدرتمند و محبوب است که برای ایجاد وب سایت های مختلف استفاده می شود، اما چندین معایب نیز دارد ما در این مقاله به 10ضعف های طراحی سایت با وردپرس اشاره کرده ایم

وردپرس

ضعف های طراحی سایت با وردپرس

۱. طراحی سایت وردپرس و سرعت پایین آن

اگر با توسعه وب آشنایی دارید، ممکن است متوجه شده باشید که سیستم مدیریت محتوای وردپرس ممکن است کمی کند باشد. این اولین ضعف های طراحی سایت با وردپرس است. این در درجه اول به این دلیل است که بر اساس زبان برنامه نویسی PHP ساخته شده است که می تواند کندتر از سایر گزینه ها باشد.

برای شروع کار با وردپرس، باید یک پایگاه داده راه اندازی کرده و آن را به پلتفرم متصل کنید. متأسفانه، این روند می تواند به کندی کلی وردپرس نیز کمک کند.

به طور کلی، در حالی که وردپرس یک ابزار محبوب و قدرتمند برای مدیریت محتوای وب سایت است،ضعف های طراحی سایت با وردپرس اگاه شوید.

بیشتر بدانید:همه چیز راجب طراحی سایت با وردپرس

۲. آسیب پذیری در برابر هک شدن

دومین ضعف از ضعف های طراحی سایت با وردپرس امنیت ان است .اگر با وردپرس آشنا هستید، احتمالاً می دانید که این یک هدف محبوب برای هکرها است. این تا حد زیادی به دلیل استفاده گسترده و ساختار فایل پیش فرض آن در بسیاری از وب سایت ها است که آن را به یک هدف آسان تبدیل می کند.

اما نگران نباشید، راه های زیادی برای جلوگیری از قربانی شدن در حمله سایبری وجود دارد. با اجرای تدابیر امنیتی قوی و به‌روز ماندن با آخرین به‌روزرسانی‌های امنیتی وردپرس، می‌توانید خطر هک شدن خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

برخی از اقدامات اساسی که می توانید انجام دهید عبارتند از:

  • نصب و افزونه های وردپرس خود را به روز نگه دارید
  • انتخاب رمزهای عبور قوی و فعال کردن احراز هویت دو مرحله ای
  • محدود کردن دسترسی و مجوزهای کاربر
  • استفاده از پلاگین ها و تم های قابل اعتماد از منابع معتبر
  • به طور منظم از فایل ها و پایگاه داده وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
  • با رعایت این اقدامات احتیاطی، می توانید از وب سایت خود در برابر هکرها محافظت کنید و محتوای خود را ایمن نگه دارید.
ضعف های طراحی سایت با وردپرس

3. مشکلات فنی زیاد

سومین ضعف از ضعف های طراحی سایت با وردپرس مشکلات فنی ان است .در وردپرس به دلیل وجود افزونه‌های مختلف، تغییراتی که خودتان یا ادمین از سر ناآگاهی در سایت به وجود می‌آورید و… کمی این مشکلات فنی بیشتر هستند. حالا در این بین اگر یک متخصص وردپرس در کنارتان نباشد شاید حل کردن این مشکلات کمی اذیت‌تان کند و حتی مجبور به هزینه کردن شوید. 

4. وجود پلاگین‌های زیاد

وجود پلاگین های زیاد یکی دیگرضعف های طراحی سایت با وردپرس است .اگر با طراحی وب سایت آشنایی دارید، می دانید که ساختن یک سیستم مدیریت سفارشی از ابتدا می تواند فرآیندی زمان بر و پرهزینه باشد. اینجاست که وردپرس وارد می شود – با کتابخانه وسیع افزونه ها، می توانید به راحتی طیف گسترده ای از عملکردها را بدون نیاز به برنامه نویس اختصاصی به وب سایت خود اضافه کنید.

با این حال، مهم است که در نظر داشته باشید که اگرچه افزونه ها می توانند راه حل مناسبی باشند، اما بدون اشکال نیستند. نصب بیش از حد افزونه ها می تواند وب سایت شما را کند کند، مشکلات فنی ایجاد کند و حتی آسیب پذیری های امنیتی ایجاد کند.

به همین دلیل همیشه ایده خوبی است که هنگام افزودن ویژگی ها و افزونه های جدید به وب سایت خود از توسعه دهندگان حرفه ای وردپرس کمک بگیرید. آنها می توانند به شما در انتخاب افزونه های مناسب برای نیازهای خود کمک کنند و اطمینان حاصل کنند که آنها به درستی نصب و پیکربندی شده اند و خطر مشکلات فنی و مسائل امنیتی را به حداقل می رساند.

به طور کلی، در حالی که پلاگین ها می توانند راهی عالی برای بهبود عملکرد وب سایت شما باشند، مهم است که از آنها به طور عاقلانه استفاده کنید و در صورت نیاز به دنبال مشاوره متخصص باشید.

5. نیاز به مراقبت دائم از افزونه‌ها

هم افزونه‌ها و هم قالب‌های وردپرسی، دائم باید توسط سازنده‌شان بروزرسانی شوند. این موضوع ممکن است 2 مشکل ایجاد کند:

اول از همه اینکه باید به طور مداوم (ماهی چند بار) به سراغ پنل وردپرس رفته و از بروز بودن افزونه‌ها و قالب‌ها اطمینان پیدا کنید.

در درجه دوم هم اینکه باید همیشه حواستان باشد که مبادا یک افزونه قدیمی شده و سازندگانش از بروزرسانی آن خودداری کنند. در این صورت ممکن است آسیب‌پذیری امنیتی و فنی سایت بالا رفته و مجبور شوید افزونه را حذف کنید. به نظر برخی از برنامه نویسان این خود یکی از ضعف های طراحی سایت با وردپرس است

ضعف های طراحی سایت با وردپرس

6.مشکلات با پلاگین‌ها

وردپرس به صورت پیش‌فرض با برخی از پلاگین‌ها سازگاری ندارد و این ممکن است باعث مشکلاتی برای وب‌سایت شما شود.این هم یکی دیگر از ضعف های طراحی سایت با وردپرس

7.پشتیبانی ضعیف

وردپرس برای پشتیبانی از کاربران خود از انجمن‌ها و راهنمایی‌های آنلاین استفاده می‌کند. اگر شما به مشکلی برخورد کنید، ممکن است برای برطرف کردن آن، باید بیشتر جستجو کنید.این مورد شاید از ضعف های طراحی سایت با وردپرس به حساب نیاید اما برای طراحان سایت حساس بسیار مهم است.

8.مشکلات با توسعه

برای توسعه سایت‌های پیچیده با وردپرس، نیاز به تجربه و مهارت بیشتری در زمینه توسعه وب‌سایت دارید. همچنین، برای پروژه‌های بزرگتر، ممکن است وردپرس مناسب نباشد و نیاز به استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوای قدرتمندتر باشید

9.محدودیت‌های طراحی

وقتی صحبت از طراحی صفحات وب پیچیده و پویا می شود، وردپرس ممکن است در مقایسه با سایر سیستم های مدیریت محتوا محدودیت هایی داشته باشدو این مهم ترین ضعف از ضعف های طراحی سایت با وردپرس است با این حال، توجه به این نکته مهم است که این بدان معنا نیست که وردپرس ابزار ارزشمندی برای طراحی وب سایت نیست. ویژگی های زیادی دارد که آن را به یک انتخاب محبوب تبدیل می کند، مانند رابط کاربر پسند و کتابخانه گسترده افزونه ها. همانطور که گفته شد، اگر به دنبال ایجاد یک وب سایت بسیار سفارشی با عملکرد پیشرفته هستید، ممکن است بخواهید گزینه های دیگری را در نظر بگیرید.

بیشتر بدانید:طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی – شروع یک موفقیت جدید

10.نیاز به برخی افزونه‌های پولی

اخرین ضعف از ضعف های طراحی سایت با وردپرس هزینه های زیاد برخی از افزونه ها است شایان ذکر است که استفاده از همه افزونه های وردپرس رایگان نیست. برخی از آنها قبل از اینکه بتوانید به ویژگی های کامل آنها دسترسی پیدا کنید، نیاز به پرداخت دارند.

در حالی که تعداد زیادی افزونه رایگان عالی موجود است، ممکن است مواقعی وجود داشته باشد که برای دستیابی به عملکردی که برای وب سایت خود نیاز دارید، یک افزونه پولی لازم باشد. مهم است که تحقیقات خود را انجام دهید و اطمینان حاصل کنید که هر افزونه پولی که روی آن سرمایه گذاری می کنید معتبر است و ویژگی های مورد نیاز را ارائه می دهد.

وردپرس

کلام اخر

ما در این مقاله به ضعف های طراحی سایت با وردپرس پرداختیم وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بسیار محبوب است که طیف گسترده ای از ویژگی ها را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.

با این حال، مهم است که اذعان کنیم که برخی از مسائل و اشکالات مرتبط با استفاده از وردپرس وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. برای استفاده حداکثری از تجربه خود، توصیه می شود از افزونه ها، تم ها و به روز رسانی های پایدار استفاده کنید. علاوه بر این، آموزش خود در مورد موضوعاتی مانند امنیت وب سایت، پشتیبانی، زمان آپدیت و توسعه فنی وب سایت بسیار مهم است. با اطلاع و به روز ماندن، می توانید اطمینان حاصل کنید که سایت وردپرس شما برای عملکرد و عملکرد بهینه شده است.

راهنمای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وبسایت دیجیتال مارکتینگ فیبی لند