ارور 404 چیست؟ 5 روش حل آن و همه نکات کاربردی

0
دیدگاه

ارور 404 چیست؟ 5 روش حل آن و همه نکات کاربردی

پیام ارور 404 زمانی ظاهر می شود که شما یا یکی از بازدیدکنندگان آگاه شما سعی می کنید به صفحه ای در وب سایت خود دسترسی پیدا کنید که وجود ندارد. اگر صفحه هرگز ایجاد نشده باشد، حذف نشده باشد، یا اگر آدرس به مکان دیگری تغییر داده شده باشد، ممکن است رخ دهد.

ارور 404

ارور 404 چیست؟

پیام خطای 404 یافت نشد زمانی ظاهر می شود که شما یا یکی از بازدیدکنندگان آگاه شما سعی می کنید به صفحه ای در وب سایت خود دسترسی پیدا کنید که وجود ندارد. اگر صفحه هرگز ایجاد نشده باشد، حذف نشده باشد، یا اگر آدرس به مکان دیگری تغییر داده شده باشد، ممکن است رخ دهد.
به طور معمول، این خطا تنها زمانی ظاهر می شود که یک بازدیدکننده سعی می کند به یک URL خاص در سایت شما دسترسی پیدا کند، به این معنی که بر محتوای موجود تأثیر نمی گذارد. با این حال، در موارد غیرمعمول، یک فایل htaccess. معیوب می‌تواند منجر به این شود که کل سایت شما با خطاهای 404 مواجه شود.

 چگونه یک ارور 404 به وجود می آید؟

خطای 404 زمانی رخ می دهد که URL و محتوای آن پاک می شود یا زمانی که سایت به آدرس وب دیگری منتقل می شود که به عنوان تغییر دامنه نیز شناخته می شود. با این حال، عوامل دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند باعث ایجاد این خطا شوند که به زودی به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

  1. آدرس اینترنتی (URL) یا محتوای آن حذف شده باشد.
  2. نشانی اینترنتی یا همان آدرس اینترنتی بصورت صحیح وارد نشده باشد.
  3. مشکل خوردن سرور
  4. نام دامنه مدنظر را نمی توان به IP با DNS تبدیل کرد.
  5. نام دامنه ای که وارد کرده اید، وجود ندارد.
404 error

نحوه نمایش ارور 404

  • 404 Error
  • 404 Not Found
  • Error 404
  • The requested URL [URL] was not found on this server
  • HTTP 404
  • Error 404 Not Found
  • 404 File or Directory Not Found
  • HTTP 404 Not Found
  • 404 Page Not Found

بیشتر بدانید:معرفی انواع HTTP Status code در وب سایت ها

شیوه رفع ارور 404

1. صفحه را ریلود کنید

زمانی که صفحه یا آدرسی که می‌خواهید به آن دسترسی داشته باشید به درستی بارگیری نشود، ممکن است خطای 404 رخ دهد. این مشکل اغلب از مشکلات اتصال به اینترنت یا سیم کشی مرتبط ناشی می شود. برای حل این مشکل، اطمینان حاصل کنید که به اینترنت متصل هستید و سپس کلید F5 را که در بالای صفحه کلید خود قرار دارد فشار دهید تا صفحه را تازه کنید. اگر از لپ‌تاپ استفاده می‌کنید، می‌توانید کلیدهای Fn+F5 را همزمان فشار دهید.

2. URL را بررسی کنید

گاها ممکن است ما آدرس یک وب سایت را به خاطر بسپاریم و زمانیکه تصمیم داریم وارد آن شویم، آدرس سایت را تایپ می کنیم. به همین دلیل شاید در حین تایپ آدرس، اشتباه تایپی کرده باشید و بنابراین توصیه می شود به مدت چند ثانیه به دنبال آدرس صحیح وب سایت باشید. برای مثال برای وارد شدن به سایت فیبی لند (FIBILAND.COM)، شاید به اشتباه (FIBILAN.com) جستجو کرده باشید.

3. یک لول به عقب بازگردید

تصور کنید که شما قصد ورود به آدرس زیر را دارید؛

example.com/direct1/direct2/direct3

همان گونه که در آدرس بالا مشاهده می کنید، آدرس مدنظر از 4 صفحه که اولی صفحه نخست سایت مدنظر، دومی دایرکت اول، سومی دایرکت دوم و چهارمی دایرکت 3 است. توصیه ای که ما برای شما داریم این است که دایرکت 3 یا در اصل (direct3) را حذف کنید و در صفحه باز شده جدید به دنبال مطلب یا عنوانی که به دنبالش بودید، بگردید.

4. از داخل سایت اقدام به سرچ کنید

برای مثال اگر شما از داخل وب سایت فیبی لند قصد جستجو عبارتی خاص را دارید، می توانید در هر یک از صفحات، آیکون ذره بین را مشاهده کنید که به واسطه این آیکون می توانید با خیال راحت، داخل سایت جستجو کنید و به محتوا مدنظر خود تنها با سرچ چند کلمه دست پیدا کنید.

404 error

5. حافظه کش را حذف کنید

ممکن است آدرس سایتی که مدنظرتان است، در مرورگر گوشی یا کامپیوتر شما به حالت کش تبدیل شود. به همین دلیل توصیه ای که داریم این است که کوکی ها و کش مرورگر خود را حذف کنید. اگر شما تمایل به این کار ندارید می توانید در مرورگر کروم کامپیوتر Ctrl+Shift+N را بصورت همزمان بفشارید تا وارد محیط بدون کش شوید و با خیالی آسوده سرچ کنید. در مرورگر کروم گوشی نیز از بخش منو باید گزینه New icognito tab را انتخاب کنید.

6. از مرورگر دوم استفاده کنید

طبق گفته ها و شنیده ها، زمانیکه یک وب سایت لود نمی شود و شما با تمام کارهایی که انجام میدهید، مجددا نمی توانید در این زمینه موفق شوید، برای رفع مشکل در زمان فعلی بهتر است از مرورگر دوم استفاده کنید. با این وجود برای گرفتن نتیجه بهتر، توصیه می شود اینترنت متصل شده خودتان را نیز تغییر دهید. برای مثال اگر از اینترنت مودم استفاده می کنید، آنرا قطع کرده و اینترنت گوشی را هات اسپات کنید.

چرا باید ارور 404 را برطرف کنید؟

ارور 404 به چند دلیل می تواند مشکل ساز باشد.

بزرگترین دلیل این است که برای بازدیدکنندگان شما بسیار ناامید کننده است. آنها سعی می کنند به یک محتوا خاص دسترسی پیدا کنند اما به جای مشاهده محتوایی که انتظار دارند، ارور 404 را مشاهده می کنند.

به همین دلیل، باید سعی کنید ارورهای 404 را در سایت خود برطرف کنید.

ارور 404 علاوه بر ایجاد یک تجربه کاربری ضعیف، می توانند به طور غیر مستقیم در بهینه سازی موتور جستجو نیز موثر باشد. اگر ارور 404 در نتیجه خرابی پیوند داخلی یا خارجی باشد، ممکن است ارزش لینک را پایین بیاورد.

گوگل صفحات مختلف را بر اساس تعداد پیوندهایی که به آنها اشاره می کند رتبه بندی می کند. بنابراین اگر پیوندی به جای نشانی اینترنتی واقعی، به صفحه ای که مفقود شده است اشاره کند، به نفع شما نخواهد بود.

404 error

سخن اخر

پیام اروری Error 404 Not Found می تواند برای کاربران وردپرس ناامید کننده باشد. اما با تاکتیک های موجود در این مقاله، به راحتی می توانید ارور سایت خود را برطرف کرده و از بروز آن در آینده جلوگیری کنید.

شرکت برنامه نویسی فیبی لند ارائه دهنده خدمات طراحی سایت و اپلیکیشن

راهنمای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وبسایت دیجیتال مارکتینگ فیبی لند