تبلیغات یوتیوب یا Youtube Ads در دیجیتال مارکتینگ

0
دیدگاه

تبلیغات یوتیوب یا Youtube Ads در دیجیتال مارکتینگ

Youtube Ads در دیجیتال مارکتینگ

باYoutube Ads در دیجیتال مارکتینگ میتوانید کسب و کارتان را به یک سوم جمعیت کل دنیا نمایش دهید با ما در این مقاله همراه باید تا از مزایای Youtube Ads در دیجیتال مارکتینگ اشنا شوید.

Youtube Ads در دیجیتال مارکتینگ

یوتیوب یکی از تاثیرگذارترین سرویس‌های شرکت گوگل، دومین موتور جستجوی محبوب و بزرگترین شبکه اشتراک ویدیوی جهان است که در هر دقیقه بیش از 300 ساعت ویدیو در آن آپلود می‌شود. کاربران یوتیوب روزانه 5 میلیارد ویدیو تماشا می‌کنند. در سال‌های اخیر با افزایش سرعت اینترنت و به دنبال آن افزایش تقاضای محتوای ویدیویی، کسب و کارها نیز ویدیو مارکتینگ و در صدر آن تبلیغات یوتیوب را جزو اولویت‌های خود برای حضور در بازار قرار داده اند. داده های مراکز بازارپژوهی نشان می‌دهد که 87% از مارکترها از ویدیو مارکتینگ بهره می‌برند که 88% آنها از بازگشت سرمایه (ROI) ویدیومارکتینگ رضایت دارند.

بیشتر بدانید:دیجیتال مارکتینگ چیست؟

مزایایYoutube Ads در دیجیتال مارکتینگ

کاربران پرشمار یوتیوب، روزانه ۱۹ دقیقه (به‌طور میانگین) از وقت خود را در آن سپری می‌کنند. بعضی‌ها این پلتفرم را بزرگترین موتور جست‌وجو پس از گوگل می‌دانند که بیراه هم فکر نمی‌کنند.

به‌طور کلی، تبلیغات در این پلتفرم مزایای زیر را به دنبال دارد:

  • دسترسی بسیار زیاد به قشر بزرگی از افراد

۲/۶ میلیارد کاربر فعال ماهانه به این معناست که یوتیوب پذیرای هر قشر و سلیقه‌ای است. از طرفی، این امکان وجود دارد مخاطبان را بخش‌بندی کنید و تبلیغ را به کسی نشان دهید که به احتمال زیاد، به شما نیاز دارد. تعداد کاربران زیاد آن‌ها هم دست شما را باز گذاشته است تا بی‌نصیب نمانید.

  • مقرون‌به‌صرفه بودن

کسب‌وکارها پول تعاملی که می‌گیرند را پرداخت می‌کنند! این یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های تبلیغات در یوتیوب است. میانگین هزینه برای تبلیغ در این پلتفرم، ۱ تا ۳ سنت به‌ازای هر View است. در حالی که برای تبلیغ در گوگل، باید چیزی حدود ۷۹ سنت (یا بیشتر) به‌ازای هر کلیک بپردازید.

  • هدف‌گیری بسیار دقیق

اینکه امکان هدف‌گیری در تبلیغات دیجیتال وجود داشته باشد، چیز جدیدی نیست؛ اما یوتیوب پا را فراتر می‌گذار و شکل جدیدی از هدف‌گیری را ارائه می‌کند. از تنظیمات ساده مثل دموگرافی کاربران (Demography) و علایق آن‌ها، تا تنظیمات پیشرفته‌تر مثل موضوع تبلیغ، کلمات کلیدی مرتبط، صفحاتی که تبلیغ قرار است در آن‌ها نمایش داده شود.
بنابراین، تبلیغ‌کننده می‌تواند برندش را در وقت مناسب، در جای درست به مخاطب هدفی که می‌خواهد نمایش دهد.

  • گزارش‌های مفصل

اگر از Youtube Ads در دیجیتال مارکتینگ استفاده کنید، کلی داده در اختیارتان قرار می‌گیرد. با استفاده از آن‌ها، می‌توانید امور را بهتر از قبل مدیریت کنید تا زحمات‌تان مؤثرتر واقع شوند. اطلاعات دقیقی از رفتار مشتری خواهید داشت. همچنین، می‌توانید تست A/B اجرا کنید تا بهترین رویکرد را پیدا و بر اساس آن عمل کنید.

هزینه Youtube Ads در دیجیتال مارکتینگ چگونه محاسبه می‌شود؟

فعالسازی تبلیغ ویدیویی یوتیوب از طریق سرویس Google Ads انجام می‌شود. هزینه تبلیغات در یوتیوب پایین‌تر از هزینه تبلیغ در موتور جستجوی گوگل است و تبلیغ کنندگان تنها زمانی که مشتریان بالقوه ویدیوی تبلیغاتی آنها را مشاهده کنند، هزینه پرداخت می‌کنند. هزینه تبلیغات یوتیوب به صورت CPV (هزینه به ازای مشاهده آگهی) و CPM (هزینه به ازای هزار بار دیده شدن آگهی) توسط آگهی دهنده مشخص می‌شود. درآمد گوگل از تبلیغات یوتیوب در سال 2018 به میزان 18% افزایش یافته است که افزایش درخواست برای تبلیغات در یوتیوب توسط صاحبان کسب و کار مهمترین عامل این رشد بوده است. با رقابتی شدن فضای تبلیغاتی یوتیوب در سال‌های آتی پیش‌بینی می‌شود، هزینه تبلیغ در یوتیوب نیز افزایش یابد.

انواعYoutube Ads در دیجیتال مارکتینگ

۱. تبلیغات ویدیویی در زمان پخش (in-stream)

اگر از یوتیوب استفاده کرده باشید که احتمالاً همین‌ طور است، با تبلیغاتی که قبل، حین و بعد از ویدئو مدنظرتان نمایش داده می‌شوند مواجه شده‌اید. به این تبلیغات اصطلاحاً In-Stream Ads گفته می‌شود؛ یعنی در زمان پخش نمایش داده می‌شوند. این نوع تبلیغات به دو نوع تقسیم می‌شوند:

  • Skippable

مدت‌زمان متغیر دارند و پس از ۵ ثانیه هم کاربر می‌تواند از خیر دیدن آن‌ها بگذرد.

  • Non-Skippable

این شکل از تبلیغات In-Stream، را نمی‌توان رد کرد. مدت‌زمان آن‌ها هم ۱۵ ثانیه یا حتی کمتر است.

رایج‌ترین شکل تبلیغ کردن در یوتیوب، استفاده از همین تبلیغات In-Stream است که عموم کاربران با آن برخورد داشته‌اند.

۲. تبلیغات بامپر (Bumper ads)

درست مثل تبلیغات در زمان پخش، تبلیغات Bumper هم قبل، حین و بعد از پخش ویدئو نمایش داده می‌شوند. مدت‌زمان آن‌ها ۶ ثانیه یا کمتر است و نمی‌توان آن‌ها را هم رد کرد؛ یعنی Non-Skippable هستند.

بیشتر بدانید:15تا ازاصطلاحات دیجیتال مارکتینگ به صورت کامل

۳. تبلیغات خارج از استریم (Outstream ads)

این شکل از تبلیغات فقط به کاربران موبایل و خارج از سایت اصلی یوتیوب نمایش داده می‌شود. با نمایش در سایت‌های پارتنر گوگل، می‌توان به کاربران بیشتری دسترسی داشت.

۴. تبلیغات در صفحهٔ اصلی یوتیوب (Masthead ads)

در صفحۀ اصلی این پلتفرم نمایش داده می‌شوند. نمونۀ آن را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.

نکته: ممکن است تبلیغ غیرویدئویی یا ویدئویی باشد.

۵. تبلیغات غیرویدئویی (Overlay ads)

تبلیغات Overlay ویدئو نیستند! بلکه با شکلی از تبلیغات طرف هستیم که یک بنر شامل متن و شاید تصویر، زیر ویدئویی که مخاطب در حال مشاهده است نمایش داده می‌شود. چیزی مثل زیرنویس در شبکه‌های تلویزیونی.

همچنین آن‌ها در کنار ویدئو یا حتی صفحهٔ اصلی هم نمایش داده می‌شوند.

نکته: این نوع تبلیغات فقط در نسخۀ دسکتاپ به کاربران نشان داده می‌شوند.

۶. تبلیغات در سرچ یوتیوب

کاربر عبارت مشخصی را در یوتیوب جست‌وجو می‌کند و قبل از اینکه ویدئوهای مرتبط را ببیند، با تبلیغ شما روبه‌رو می‌شود.

آمارYoutube Ads در دیجیتال مارکتینگ

طبق آمارهایی که یوتیوب در اواخر سال ۲۰۲۱ منتشر کرده است؛ درآمد جهانی یوتیوب از تبلیغات در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ به هفت میلیارد دلار رسید که این عدد نشان دهنده افزایش ۴۳ درصدی نسبت به سال گذشته است. در سال ۲۰۲۱، تقریباً ۱.۸۶ میلیارد کاربر YouTube در سراسر جهان وجود دارد که به نسبت سال ۲۰۱۷، ۱.۴۷ میلیارد افزایش یافته است. این آمار نشان دهنده این است که روز به روز به تعداد کسانی که در یوتیوب فعالیت می‌کنند، افزوده می‌شود. به همین خاطر یوتیوب یکی از بهترین پلتفرم‌ها برای تبلیغات است.

کلام آخر

از آن‌جایی که یوتیوب دومین پلتفرم محبوب جهان است، پس طبیعی است که خیلی‌ها برای دیده شدن بخواهند در آن تبلیغات گسترده انجام بدهند. البته نه هر تبلیغاتی! تبلیغات اصولی که بایدها و نبایدهای خودش را دارد.

شرکت دیجیتال مارکتینگ فیبی لند چیست و چه خدماتی را ارائه میدهد ؟

راهنمای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وبسایت دیجیتال مارکتینگ فیبی لند